Salon TV

  • Uw eigen logo op het scherm.
  • Gratis you tube films naar eigen keuze.
  • Een mogelijkheid om uw acties in de salon te presenteren.
  • Een uitgebreide mediabibliotheek om uw speellijsten aan te vullen met afbeeldingen, video’s en dynamische widgets zoals weer en verkeer. Onze “Salon TV bibliotheek” wordt continue aangevuld met nieuwe content.
MEER WETEN?

Social Wifi

Geef uw social media een boost met Social Wifi en breng uw salon voortaan onder de aandacht van een groter publiek. Meer dan alleen een “Like”

BEKIJK DE VOORDELEN

SEO

  • Door uw website voor zoekmachines als Google te optimaliseren (SEO) komt u hoger in de zoekresultaten. Een hoge positie in zoekmachines betekent meer bezoekers op uw website en daardoor meer potentiële klanten.

  • Benieuwd hoe uw website scoort in Google en hoe u de vindbaarheid van uw website kunt optimaliseren? Vraag dan nu de SEO scan aan.

IK WIL MEER WETEN

APP

Het hebben van een App voor een kapper is geen bij-, maar hoofdzaak! Door de afsprakenmodule kunnen klanten nu zelf 24/7 afspraken maken. Beloon je klanten met speciale aanbiedingen en loyaltyprogramma’s en zet deze middels een pushbericht uit. Inspiratie geven door middel van haartrends? Houd je klanten op de hoogte via de social media integratie.

Door de app in te richten met slimme functionaliteiten weten we de gebruiker te activeren zodat onderaan de streep bezoekfrequenties omhoog gaan, bestellingen toenemen, terugkeer gedrag wordt gestimuleerd en een nieuwe doelgroep via bestaande klanten wordt bereikt. 

VANAF €9,- PER MAAND

DEAL