Over ons

Wij zijn een ervaren team van mensen dat zijn sporen verdiend heeft bij internationale cosmeticamerken en multimedia concerns. Hierdoor zijn wij in staat om heel goed de vertaalslag te maken van de kapper naar de consument.

Dit doen wij op een innovatieve manier die er voor zorgt dat de ondernemer een professionele uitstraling kan bewerkstelligen zonder dat hij of zij daar veel energie in hoeft te steken.

Our Skills

Branding

70%

Webdesign

90%

Service

99%

Marketing

90%

Identiteit

75%

Langzamerhand moet de opmars van ontzorgen worden gestuit. Net zoals wij bij het woord ‘duurzaam’ nog wel eens de neiging krijg om het gaspedaal wat harder dan nodig in te trappen. Overdaad schaadt. Wij ontzorgen daarom niet langer. Liever doen wij verschrikkelijk ons best voor salons. We leveren op tijd, beantwoorden mails snel, voeren correcties door, staan open voor kritiek en zorgen dat we de best denkbare kwaliteit leveren. Zodat onze salons de volgende keer weer bellen en ons ook nog eens aanbevelen bij collega’s.  Wij ontzorgen niet, we besteden zorg aan onze opdrachtgevers.

Via het online platform kunnen wij zeer snel en adequaat handelen en anticiperen op marktsituaties. Hierdoor bereiken we nieuwe klanten en zorgen we dat bestaande klanten meer gaan besteden. Heb je vragen over onze werkwijze, wil je meer over ons weten? Bel ons of stuur ons een email op admin@gekniptvoormij.nl

"Wat je als kapper zoekt is dat je ontzorgt wordt en met vak bezig kan zijn. Het team van Geknipt voor mij doet dat en komt meteen zijn afspraken na. Met de kwaliteit die je zelf ook levert aan jouw klanten! Ga zo door"

− Edwin van Staalduinen, Esta Haarmode Winterswijk

"Ze zijn hebben bij ons goed meegedacht met het werven van nieuwe klanten en het behoud ervan. Dat heeft ons plezier en zekerheid gegeven. We weten waar we het aankomende jaar aan toe zijn. Top gedaan jongens!"

− Esther Pronk, Pronk Kappers Egmond

"Ongelooflijk hoeveel complimenten ik van klanten heb gehad over mijn nieuwe website. Het aantal boekingen online is enorm gestegen dank zij Michel & Leon. En ik ben enorm trots op de Salon TV met eigen logo! "

− Lex, My Way Hair & Skin Bergschenhoek