Contact

Dat is wat wij doen bij “Geknipt voor mij”. Het is onze missie om je te helpen meer lokale klanten naar je salon te krijgen en je bestaande klanten te helpen loyaliseren.  Wij nemen dat uit handen, zodat jij je kunt richten op datgene wat jij het liefste doet – als creatieve ondernemer je bedrijf runnen en je klanten “servicen”.

Neem vandaag nog contact met ons op, en stel jouw vraag!

Stuur ons een bericht

10 + 6 =

Info

Veldbeemd 18, 1648 ED  De Goorn +31 (0)657801780 admin@gekniptvoormij.nl

Veel gestelde vragen

Hieronder een overzicht met de meest gestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Laat het ons weten. We helpen je graag: admin@gekniptvoormij.nl

Uit welke designs kan ik kiezen?

Bij “Geknipt voor mij” website optie kunt u kiezen uit 250 prachtige designs die volledig door ons zijn ontwikkeld op basis van onze kennis over hoe je van bezoekers klanten maakt. De website is zodanig ingericht dat het klanten zal uitnodigen om contact met je op te nemen. Want uiteindelijk is dat het doel van een websitebezoek. Dat is conversie gericht design en daar zijn wij in gespecialiseerd. Klik hier om de 250 designs ‘live’ bekijken.

Kunnen jullie mijn teksten en afbeeldingen verwerken in de kapsalon website?

Je kunt eenvoudig de teksten en afbeeldingen veranderen en de kleuren van de website aanpassen aan jouw huisstijl. Komt je er toch niet uit? Geen nood, wij kunnen helpen of het alsnog helemaal voor je uit handen nemen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Kan de website ook uitgebreid worden naar bijvoorbeeld een webshop?

Dat kan zeker. De prijs en wijze van uitvoering hiervoor is afhankelijk van jouw exacte wensen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken via: admin@gekniptvoormij.nl. Geef aub zo exact mogelijk jouw wensen op, zodat we een goede inschatting kunnen maken of wat je wilt mogelijk is en voor welke prijs.

Ik heb al webhosting elders, kan ik die ook gebruiken?

Ja, dat kan. Maar de hosting maakt deel uit van het pakket. Wij verzorgen de technische kant voor je en de email adressen die je wilt gebruiken. Vooral is veiligheid een extra aandachtspunt, jij wilt een snelle en betrouwbare website toch..

Ik heb een domeinnaam elders geregistreerd, kan ik die ook gebruiken?

Ja, dat kan. Als je een website van Geknipt voor mij op je domeinnaam wilt laten ontwikkelen, dan zullen we de domeinnaam (.nl, .com, .be) moeten verhuizen naar onze servers. De eerste domeinnaamverhuizing is gratis en zit inbegrepen bij het Website abonnement. Elke volgende domeinnaam verhuizing kost €25,- exclusief btw (dit is inclusief een jaar domeinnaam registratie).

Ik heb support nodig, wat kan ik doen?

We ondersteunen op vele vlakken en reageren erg snel, meestal lossen we het meteen voor je op. Je kunt ons bellen, chatten en mailen of hulp op afstand doormiddel van teamviewer. We kijken dan mee op je computer om het op te lossen. Kortom, je weet altijd waar je aan toe bent als er wat aan de hand is.

Wil je gave tips & tricks ontvangen

We delen iedere maand gave tips om jouw goed op weg te helpen die jouw online activiteiten versterken. Zoals vindbaarheid van je website, facebook adverteren, foto bewerken etc

Meteen aan de slag?

Neem contact op of maak een demo account