Choose a Plan that Works for your Salon

Kies het pakket dat het beste voor je werkt. Alle pakketten starten eerst met 30 dagen proef, fantastische support en product experts die voor je klaar staan bij iedere vraag.

Werkwijze salon website laten maken?

Wij maken internet niet moeilijker dan het is en als we alle informatie hebben om te kunnen bouwen dan staat je website binnen (maximaal) twee weken online.

1. KENNISMAKING

Elke website begint met een uitgebreid kennismakingsgesprek. Wij luisteren graag naar je wensen en denken ook nadrukkelijk met je mee om tot een zo goed mogelijke strategie te komen.

2. PRAKTISCHE ZAKEN

Als je besluit om met ons in zee te gaan dan ontvang je een offerte van ons. Als je hiermee akkoord gaat zullen wij in overleg een planning maken voor het hele project.

3. TEKST EN BEELD

Het verzamelen van alle informatie (denk logo’s, beeld en tekst) is een niet te onderschatten klus en het is zonder twijfel één van de belangrijkste stappen in het hele proces.

4. WEBSITE BOUWEN

Als we alle tekst en beeld hebben gaan wij beginnen aan het ontwerpen van je website. Wij presenteren we je binnen een week een werkende website op een tijdelijke plaats op het web.

5. FEEDBACK VERWERKEN

Na de eerste oplevering zijn er twee feedback ronden om de website te perfectioneren. In ronde 1 verwerken we alle feedback uitgebreid en in ronde 2 zetten we alle puntjes op de i.

6. AFRONDING

Bij elke oplevering plannen we een nieuw uitgebreid gesprek waarin we je laten zien hoe je met je website aan de slag kunt. Ook helpen we je bijvoorbeeld met het instellen van je e-mail.

Bekijk voorbeeld layouts

We hebben een assortiment van 250+ layouts waar jij een keuze uit kunt maken om tot goede ideeen te komen voor jouw website. Op basis daarvan kan jij of wij jouw salon verder op weg helpen met het uitdenken van jouw salon website of webshop

Zelf doen of laten doen?

Met de paginabouwer van Geknipt voor mij heb jij de tools in handen. Dus de eenvoudige wijzigingen kan jij zelf doorvoeren. Maar toch kiest het merendeel om de wijzigingen door ons uit de laten voeren. Lees hier waarom

Vindbaarheid

Iedere website is uniek en persoonlijk. Maar hoe zorg je er nu voor dat je ook goed gevonden wordt door je klanten. Wij hebben de tools al in het pakket zitten voor je. Wil je meer weten over SEO van jouw website klik dan hier

Tijd om aan de slag te gaan?

Neem contact op of vraag een demo aan