Je eigen TV kanaal in de kapsalon

Salon TV is een compleet TV systeem om doelgroepgerichte informatie over te brengen met behulp van een TV schermennetwerk. Wij bieden een professionele totaaloplossing voor uw behoeftes om uw doelgroep te informeren:

  • Uw eigen logo op het scherm.
  • Gratis you tube films naar eigen keuze.
  • Een mogelijkheid om uw acties in de salon te presenteren.
  • Een uitgebreide mediabibliotheek om uw speellijsten aan te vullen met afbeeldingen, video’s en dynamische widgets zoals weer en verkeer. Onze “Salon TV bibliotheek” wordt continue aangevuld met nieuwe content.
  • Betrouwbare service en onderhoud van ons team en snelle toegankelijke dienstverlening. Servers en software worden dagelijks bijgewerkt en verbeterd waardoor u altijd toegang heeft tot de laatste trends en ontwikkelingen.

Salon TV is de perfecte oplossing voor u! En dat voor een scherp tarief.

Uitgebreide mogelijkheden

Welke boodschap u ook wilt uitzenden, Salon TV is voor elke vorm van doelgroep communicatie inzetbaar. Met narrowcasting kunt u gerichte en actuele informatie tonen om uw doelgroep te informeren, te communiceren of te presenteren. Ons systeem kan in diverse branches en sectoren ingezet worden en is geschikt voor elke soort gebruiker, van privégebruik tot grote organisaties. U kunt Salon TV inzetten om bezoekers te verwelkomen, medewerkers te informeren over nieuwe projecten binnen uw kapsalon of aanbiedingen weergeven aan uw klanten.