Websites & Webshops

Als bedrijf wilt u online bereikbaar zijn voor uw relaties en potentiële klanten. Het is daarom van groot belang om uw salon op internet goed te presenteren en vindbaar te laten zijn met behulp van een professionele website. U kunt met uw website snel inspelen op vraagstukken uit de markt of juist vraag creëren door de juiste online marketing in te zetten.

Social Media integratie

Wij kunnen uw Facebook, Twitter, Google+ en Youtube pagina’s volledig naar uw huisstijl vormgeven. Hiermee zorgt u voor de juiste uitstraling in al uw Social Media activiteiten. Social Media bedrijfspagina’s worden daarom steeds meer ingezet door organisaties om in contact te komen en te blijven met haar doelgroep. Social Media marketing is dan ook de snelst groeiende vorm van online marketing.

Webcontent (Teksten, Fotografie & Video)

Een goede website bestaat uit goede content. Er liggen voor u vele kansen om een onderscheidende indruk achter te laten bij uw doelgroep door hoogwaardige en professionele content te laten ontwikkelen. Hierbij kunt u denken aan geoptimaliseerde webteksten, inspirerende beelden of juist een krachtige video.

Responsive design

Responsive webdesign maakt het mogelijk om een website in één enkele versie te optimaliseren voor verschillende beeldschermen. De website past zich aan op de grootte van het scherm zonder in te boeten aan content of functionaliteit. Het is zelfs mogelijk bepaalde elementen wel of juist niet te tonen op basis van de schermresolutie. Dus is de website geschikt voor alle mobiele devices.

TEST MOBIEL VRIENDELIJK